Lustrum editie van de CORSENDONK DRESSAGE CUP 2023
DigiShots.nl

Lustrum editie van de CORSENDONK DRESSAGE CUP 2023

04/11/2023

Beste deelnemers, partners en bezoekers,

Wat een prachtige dag was het op de Lustrum editie van de CORSENDONK DRESSAGE CUP 2023! Namens het hele bestuur van het BWP Gewest Oud-Turnhout willen we onze oprechte dankbaarheid uiten aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement.

 

Foto's

 


Aan alle deelnemers: jullie passie, toewijding en de schitterende prestaties van jullie dressuurpaarden hebben deze dag onvergetelijk gemaakt. Het is inspirerend om te zien hoe de fokkerij van dressuurpaarden in België blijft evolueren, en jullie spelen daar een essentiële rol in.

Aan onze gewaardeerde partners: jullie steun en betrokkenheid hebben de CORSENDONK DRESSAGE CUP mogelijk gemaakt. Van het organiseren van het evenement tot het bieden van ondersteuning op verschillende niveaus, jullie bijdragen hebben een cruciale rol gespeeld bij het realiseren van dit prachtige spektakel. Dankzij jullie samenwerking hebben we een platform kunnen bieden waar fokkers, ruiters, amazones en bezoekers samenkomen om de prachtige wereld van dressuur te vieren.

Speciale dank aan onze internationale, onafhankelijke jury voor hun professionele beoordeling en waardevolle bijdrage aan het succes van de CORSENDONK DRESSAGE CUP. Jullie expertise draagt bij aan de geloofwaardigheid en groei van dit evenement, en we zijn dankbaar voor jullie toewijding.

Last but not least, dank aan het Team BWP Oud-Turnhout. Jullie inzet en toewijding om dit evenement te organiseren zijn bewonderenswaardig.

Nogmaals, bedankt aan iedereen die de CORSENDONK DRESSAGE CUP 2023 tot een groot succes heeft gemaakt. We kijken uit naar de voortzetting van deze prachtige traditie en de blijvende groei van de dressuursport in België.

 

Met vriendelijke groeten,

Corsendonk Dressage Cup.